Lehdet

Avomielin on lehti, joka tarjoaa lukemista mielenterveyteen liittyvistä asioista niin vakavassa kuin kepeämmässäkin muodossa. Lehteä jaetaan syksyllä Mielenterveysmessuilla. Lisäksi painettua lehteä on mahdollisuus löytää Pääkaupunkiseudun kirjastoista, mielenterveysyhdistyksistä sekä Avomielin yhteistyön puitteissa järjestettävistä tapahtumista.

Lehti tehdään yhteistyössä pääkaupunkiseudun mielenterveysyhdistysten kanssa. Mukana ovat olleet Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, Tukiyhdistys Karvinen ry, Tukiyhdistys Majakka ry ja Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry. Vuonna 2017 yhteistyökumppanuuteen liittyivät myös Mielelenterveysyhdistys HELMI ry ja Sympati psykosociala förening ry. Myös muut yhdistykset ovat tervetulleita lehteä tekemään. Toimituskunta on vaihdellut sen mukaan, miten yhdistyksistä on jäseniä ja työntekijöitä ehtinyt projektiin mukaan.

Toimituskuntaan kulloinkin kuuluneet henkilöt kirjoittavat artikkeleita itse tai haastattelevat tavalla tai toisella mielenkiintoisia ja ajankohtaisia henkilöitä. Pääkirjoituksia ja muita juttuja on pyydetty vaikuttajilta, viranomaisilta tai julkisuuden henkilöiltä. Lehti valmistuu pääasiassa vapaaehtoisvoimin.

Lehden painokustannusten kattamiseksi myymme lehdestä myös edullista mainostilaa.

Oheisten linkkien takaa avautuvat PDF-muodossa olevat Avomielin-lehdet. Tähän lehtiarkistoon on koottu kaikki ikinä julkaistut Avomielin -lehdet. Oikein mukavia lukuhetkiä siis!

Avomielin 2017