Tue toimintaamme

Avomielin on pääkaupunkiseudun mielenterveysyhdistysten yhteistyönä tekemä vuosittainen lehti. Lehti tarjoaa lukemista mielenterveyteen liittyvistä asioista niin vakavassa kuin kepeämmässäkin muodossa. Jutut lehteen tehdään pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Niin lehden tekeminen kuin muukin vertaisuuteen perustuva kansalaistoiminta yhdistyksissä tukee kuntoutumisessa, vähentää yksinäisyyttä sekä lisää mielekkyyttä ja merkityksiä elämään. Osallistuminen mielenterveysyhdistyksen toimintaan tukee myös mielenterveyskuntoutujan yhteiskunnallista osallisuutta.

Avomielin-lehden levikki on vuosittain 1600-3000 kappaletta painettuna, ja lisäksi lehti julkaistaan näillä verkkosivuilla. Painettua lehteä jaetaan marraskuussa Mielenterveysmessuilla, joka on Suomen suurin mielenterveysalan vuotuinen tapahtuma. Painettu lehti jaetaan pääkaupunkiseudun kirjastoihin, Mielenterveyden keskusliittoon sekä mielenterveysyhdistyksiin halki Suomen. Avomielin-lehden teossa mukana ovat Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, Tukiyhdistys Karvinen ry, Tukiyhdistys Majakka ry, Mielenterveysyhdistys HELMI ry ja Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry.

Tervetuloa mainostamaan yritystänne ja tukemaan yhteiskunnallisesti merkittävää, ihmisläheistä ja tärkeää toimintaamme!

Vuoden 2020 lehti on julkaistu. Mikäli haluatte mukaan vuonna 2021, ottakaa yhteyttä vaikka jo nyt! Mediakortti vuodelta 2020 löytyy tämän linkin takaa.

  • Kaj Järvisalo kaj.jarvisalo[at]emy.fi tai p. 050 552 1049